Teknik med stil

Teknik med stil

Idag när vi använder tekniken alltmer och samtidigt som den blir mindre och lättare att ta med sig är den samtidigt allt viktigare att styla för att visa att man är modemedveten även här. Bästa är om man kan matcha dagens outfit med dagens teknik, då ligger man på plus. 

Styla mobilen

Man använder sin mobil otaliga gånger under en dag och varje gång den plingar till så drar den blickarna till sig. Detsamma gäller när man väljer att plocka upp den för att spela en stund medan man väntar på bussen eller lyssnar på spotify för att fördriva tiden. Det har blivit alltmer viktigt att därför också styla sin mobil med designade fodral både för stil och funktion.

Skydda mobilen

Ett fodral av klass är viktigt om man vill visa att man är modemedveten men ofta lönar det sig att satsa på kvalitet oavsett. Fodralet skyddar din mobil från tapp, stötar och slag och med de kostnader det innebär att skaffa sig en ny mobiltelefon så vill man gärna vara rädd om den man har. Ett väl genomtänkt skal eller fodral skyddar inte bara mobilen utan har ofta också extra fack och fickor för bland annat kontokort och körkort eller legitimation så man slipper bära omkring på både mobil och plånbok.